nirvanaya ulaşamadım dün gece (en içten yazı voL.1)

on Çarşamba, Nisan 22, 2009
Bugün aşk acısı çekişimin 9. ayı hala alışamadım dün gece nasıl bu aşktan kaçıcam nasıl kafayı bulucam derken bir yerden elime para geçti bu durumdan kurtuluna kadar bunun hep böyle süreceğini biliyorum yani parasız fakat yeterli değildi bende ne yapcam diye düşündüm gittim üç kırmızı marmara bira aldım içimi ve kokusu diğer kırmızılara göre biraz daha sertti ve sabah uyandığımda ishaldim aslında önceden biraz ishaldim bu biranın ishalimi tetiklediğini gördüm midemi mafetti şu an kurt cobainin mide ağrıları gibi acı çekiyorum zona deniyomuş galiba kafasına gelince nedense üç tane üst üste içmeme rağmen tam kafasını bulamadım hep kafam güzel ama kendimdeydim modundaydım yani bi türlü beni nirvanaya ulaştıramadı bu birayı önermiyorum benim kategorimde içilmiycek biralar arasına girdi bir diğeri diabrau dia bira şu sıralar carslberg tadını merak ediyorum biraz avrupa birası tadalım.

dün gece arta kalan makarnayı yemişim sabah annemin oğlum niye gece yemek yiyosun lafıyla uyandım kafam güzel olmasa yemezdim zaten sonra dedim ishal olmuşum midem ağrıyo ve demez mi yersen öyle yağlı makarnaları bi daha yapmıycam* nee annneeeeee o benim hayatımda en sevdiğim yemek ama ben içkiden ishal oldum tabii onu anneme söyleyemedim kendi kendimi iyi düşünüp planlayamadığım için ele verdim çok üzgünüm cezamı kesin kaç yılsa yandığımda üstüme su tutan itfaiyenin hortumunu si.eyim.
hayatım kaymıs zaten bu aralar ask acısından biraz depresifim mutluluğu bir sac teli kalınlığında birseyle kacırdım öylemi denir sonra dedim *msn'ye işime yaramayan itfaiyenin hortumunu si.eyim yazıyım bu bütün işime yaramayan sözde gerçek arkadaşlarıma bir göndermeydi.

*lanet olsun *shit tabikii yazamadım msn deki kızlara ayıp olur diye

*ahh sevgilim sende kızdığında shit derdin benim gibi ikimizin en büyük ortak noktalarından bir olduğunu ilk defa yanımda bu sözcüğü kullandığımda anlamıştım vayy ben nere gidem şimdi

*ve sonra annem napcaz diye sordu dedim ki hiç iştahım yok ya bana yumurtayla omlet falan yaparsanya yerim da yapmassan kelogs falan yiycem diyip kaçtım o zaman çay koyuyum dedi.

2 Yorum Yapin:

Adsız dedi ki...

Hay "1000" Kunduz diyorum ben içinde bulunduğun duruma :(
Aslına bakarsan buna "BÜYÜ___mek" deniyor ve biz büyüdükçe kirleniyor dünya. Bu durumda selam olsun Murathan Mungan'a ...

Unknown dedi ki...

o gay değilmiydi :)

Kitap yazsam alirmisiniz

Her Hakki Sacmalarima Ve Yalnizligima Aittir.... Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gelin bi cayimizi icin

Bu Blogda Ara