Active Desktop Calendar 6.00 Build 060517

on Cumartesi, Mayıs 20, 2006

Active Desktop Calendar, tamamen özelleştirilebilir bir takvimdir. Kendisini masaüstü duvar kağıdınız olarak gösterir. Takvim simgelerinizi, yazı tipinizi ve renklerinizi değiştirebilir, düzinelerce farklı simge seti arasından seçebilirsiniz. Ayrıca kendi simgelerinizi yaratıp kullanabilirsiniz.

Active Desktop Calendar, hatırlatıcı ve küçük notlar tutmanızı sağlayan bir Notes özelliği de içerir. Bu program sistem görev çubuğunda çalışır. Ayrıca takvim programının yanında hesap makinesi, not defteri, alarm, görev yöneticisi ve ekran koruyucu olarak da bir saat gelmektedir. Zevkinize göre takviminizin renklerini ayarlayabilirsiniz. İsterseniz takvimi geçici olarak da saklayabilirsiniz. Gözümün önünde bir takvim olsun diyorsanız tam size göre bir program. Yazılımın bu sürümünde Outlook ile entegrasyon özelliği eklenmiştir.

Incesticide'nin Notu : Gercekten cok hos bir program kullanmanızda fayda var bende yüklü
Crackin Yapılısı : programı kurdugunuzda sag en altta beyaz tarih olan yere mausla sağ tıklayıp Registration yazan yere tıklayıp name yerine isminizi Registration Code yazan yerede indirdiginiz crackteki programlardan birini calıstıp ordaki cıkan numarayı yazıyosunuz bu kadar.

Download : http://www.xemico.com/adc/adc.exe
_crack icin buraya tıklayın_

0 Yorum Yapin:

Kitap yazsam alirmisiniz

Her Hakki Sacmalarima Ve Yalnizligima Aittir.... Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gelin bi cayimizi icin

Bu Blogda Ara