istanbul.com'dan Gmail Tabanlı E-Posta

on Cuma, Aralık 21, 2007

İstanbul’un dünyaya açılan kapısı istanbul.com ile Google, güçlerini İstanbul’un tanıtımı için birleştirdi. Bu işbirliğinin ilk adımı, Gmail altyapısıyla İstanbul tutkunlarının hizmetine sunulacak ücretsiz “@istanbul.com uzantılı e-posta servisi” olacak. Tüm dünyadaki Google operasyonları içinde “bir kentin adına özel olarak sunulan ilk e-posta servisi” olan bu örnek projenin yanı sıra, Google’ın diğer servisleri tarafından desteklenen uygulamalar da bu işbirliği kapsamında yakın bir zamanda hayata geçirilecek.
İstanbul’un dünyaya açılan kapısı istanbul.com ile Google, global marka olma yolculuğunda İstanbul’a güç verecek dev bir işbirliğine imza attı: @istanbul.com, powered by Google!
İşbirliği kapsamında, dileyen herkes, Gmail service’in üstün altyapısıyla desteklenen @istanbul.com uzantılı e-posta adresine ücretsiz sahip olabilecek.

Tüm dünyadaki Google operasyonları içinde “bir kentin adına özel olarak sunulan ilk e-posta“ olan bu örnek uygulamanın yanı sıra, çok kısa bir süre içerisinde Google MapsTM, YouTube, BloggerTM, Google CalendarTM ve GTalkTM gibi Google servisleri tarafından desteklenen özel uygulamalar da istanbul.com kullanıcıları için hayata geçirilecek. istanbul.com ve Google, bu hizmetlerin yanı sıra, İstanbul markasına değer katacak yeni ürün ve hizmetlerin yaratılması için de birlikte çalışacak.

Mail Almak İcin TIKLAYIN

0 Yorum Yapin:

Kitap yazsam alirmisiniz

Her Hakki Sacmalarima Ve Yalnizligima Aittir.... Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gelin bi cayimizi icin

Bu Blogda Ara