+++ 64 erkekle ya†arak İddayI kazandI +++

on Cumartesi, Nisan 01, 2006

Almanya'nin Köln kentinde kiz arkadasiyla iddiaya giren 19 yasindaki Alman kizi Nathalie, bir günde 64 erkekle yatarak iddiayi kazandi.Dortmund’ta meslek koleji ögrencisi olan ve seks yapmaktan büyük mutluluk duydugunu dile getiren Nathalie, 29 yasindaki kiz arkadasi Tine ile ‘Bir günde kim daha çok erkekle yatacak’ diye iddiaya girdi.

Haberi veren Bild Gazetesi, kizlarin ne üzerine iddiaya girdiklerini belirtmedi. Köln Genelevi’nde 150’ser Euro’ya oda tutan iki arkadas, internette yaptiklari tanitimla da kendilerine iddiayi kazandiracak erkekleri beklemeye basladilar.

Erkek basina 50 Euro vermeyi de taahhüt eden kizlarin kapisinda yaklasik 2 bin erkek kuyruga girdi. Tine 52 erkekte pes ederken, 19 yasindaki Nathalie tam 64 erkekle beraber olarak iddiayi kazandi. Erkeklerden 18 yasindaki Marco J. ‘Paraya ihtiyacim vardi. Aldigim 50 Euro ile ayakkabi alacagim.

Kizlarin ikisi de çok tatliydi’ dedi. 10 dakika içerisinde 50 Euro kazanmanin iyi bir ücret oldugunu belirten Kölnlü Panter K. ise, ‘Yazik ki böyle seyler çok sik olmuyor’ diyerek duygularini dile getirdi.

böle seyler bizim sansımıza cıkmıyo

0 Yorum Yapin:

Kitap yazsam alirmisiniz

Her Hakki Sacmalarima Ve Yalnizligima Aittir.... Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gelin bi cayimizi icin

Bu Blogda Ara