burcundaki İsa

on Salı, Kasım 13, 2007

Kurt Cobain
"Balık"

1967 - 1994 * Rest in peace

"Hangimiz kusursusuz
Dayanamadım gittim
İçimdeki yırtılan ince zar sesine
Kayıp düştüm..."

İzzet YASAR
Express-Arka kapak
(COBAIN'in anısına)

Müzik dünyası, 5 Nisan 1994 sabahı bi kahramanın daha sonsuzluğa kanat açtığını öğrenmenin şokuyla çalkalandı. Kurt Cobain, Seattle'daki evinin garajında çenesine dayadığı tüfeğinin tetiğini çekerek 27 yıllık hayatını noktalamıştı.Ardında bıraktığı mektupta, artık acı çekmek istemediğini söylüyordu Cobain. Herkes bulduğunu sanmıştı ama demek ki aslında O hep Nirvana'yı arıyordu.

ONLAR GİBİ DEĞİLİM AMA ROL YAPABİLİRİM!

5 Nisan 1994'de öldüm. Sizden yıllarca sonra. Hiç güneş doğmayan bu ülkede bile, hala zarları yanlış atıyorum. Pazarlık yok. Şeytan yalan söylemez. Irzıma geç benim şeytanım. Yine geç. Sanırım ben bir salağım...

3 Yorum Yapin:

Unknown dedi ki...

Norma seni bütün nirvana şarkılarını ezberlemis gördüm sana nirvana profesörü diyebilirim heralde bu arada bende heartshaped boxu dinledim ayrıca benim favori sarkımdıır türkiye gibi uzak bi yerde senin gibii nirvana fanı cıkması ne güzel bisey degil mii

Adsız dedi ki...

Yukarıda yazdıklarıma ithafen bir şeyler mi söylemeye çalıştın(ki intihar notundan bir şeylr yazmıştım oraya),yoksa sitede çalmanı istediğim 2 Nirvana şarkısına ithafen mi,yoksa kafa bulma amaçlı mı bilmiyorum ama sen boşver yorum yorumdur değil mi?Nirvana profesörü ha..

Nir. Prof.Norma Jeane

Adsız dedi ki...

Hmm biraz geçtikten sonra çaktım olayı kastın,diğer yazına yazdığım yoruma yönelikti..Ayrıca zekanı yada bilgini küçümsemek açısından değildi o yazdıklarım yanlızca Cobain yada Nirvana'yı sevdiğin belli bu ayrıntıyı yeni öğrenmen tuhafıma gitti,ondan yazmıştım.Ya da belki o yazın eskiydi buraya yeni koydun bilmiyorum..farkda etmez değil mi ama?

Norma..

Kitap yazsam alirmisiniz

Her Hakki Sacmalarima Ve Yalnizligima Aittir.... Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gelin bi cayimizi icin

Bu Blogda Ara