öpüş ey çılgın!

on Cuma, Aralık 07, 2007
Eski Hint inancına göre, üst dudağı klitorise bağlayan bir sinir yolu vardır. bu hareketinizle hindu sevgilinizi coşturabilirsiniz:

Başınızı hafifçe arkaya kaldırın. Sevgilinizin üst dudağını dudaklarınızın arasında kavrayın, sonra başınızın yerini değiştirerek, ondan sizin alt dudağınıza aynı şeyi yapmasını isteyin. Önce hafif dokunarak, sonra daha ateşli, sonra yine hafif öpüşün ki, bu hız değişimleri onu daha fazla heyecanlandırsın. Başınızı bir yandan diğer yana çevirerek, alt dudaklarınızdan, üst dudaklarınıza geçirin. sonra bana dua edin. amen.

bir de sipesyal vardır ki bazıları bundan hazzetmeyebilir:

Dudaklarınızı sevgilinizin dudaklarıyla birleştirin ve derin nefes alın. Hareketi yavaş tutun ki, aranızdaki nefes alışverişi sert olup, akciğerlerindeki havayı vakum gibi çekmesin! Bu hareket sırasında onun katılımına da ihtiyaç duyacaksınız, o yüzden başlamadan önce ne yapmak istediğinizi ona anlatın. diyin ki "bak şimdi sana neler edecem".

Ağzındaki havayı yavaşça çektikten sonra, nefes verip, bu kez kendi nefesinizi ona verin. senkronize olun, erovizyonlara katılın.

Bu hareketten sonraki aşamada dilinizi yavaşça partnerinizin ağzında döndürmeye başlayın. Daha sonra kafanızı eğdiğiniz yerden ters tarafa eğin ve aynı hareketi tekrarlayın. Bunun ardından dudaklarınızla emprovize takılın, örneğin alt dudağını hafifçe ısırın. Bu hareketlerin varyasyonlarını deneyebilirsiniz. hatta lütfen evde deneyiniz.

dilinizin ucuyla dudağının üstünü yalayın ve daha sonra da ona tatlı ve yumuşak şekilde öpün. Daha sonra alt dudağının ağzınıza alın (o-yeah)ve onunla göz teması kurarak her iki dudağını da öpmeye başlayın. Daha sonra dilinizi kullanın ve ona ateşli öpücükler verin. Bir süre sonra dilinizi kullanarak verdiğiniz Fransız öpücüğü ile sadece dudaklarına kondurduğunuz masum öpücükleri birbirine karıştırın.

aslına bakılırsa daha çok varyasyonu vardır fransız öpücüğünün. dil işin içine girdimi olaylar kontrolden çıkabilir. 911 i aramayın, bana özelden mesaj atmayın, ayşe teyzeyi çağırmayın..

en güzeli içinizden geldiği gibi, hissederek ve samimice öpüşmektir ki biz buna fransız öpücüğü değil "batı bostancı sıtayl" deriz.

öpüşün ey düşünen hayvanlar, korunmanıza gerek yok.

1 Yorum Yapin:

Adsız dedi ki...

ben bunları deniyorum desem :)

Kitap yazsam alirmisiniz

Her Hakki Sacmalarima Ve Yalnizligima Aittir.... Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gelin bi cayimizi icin

Bu Blogda Ara