Marilyn Monroe gibi yaşayıp onun gibi öldü

on Perşembe, Şubat 15, 2007
In Loving Memory1 9 6 7 --- 2 0 0 7.
www.annanicole.com


Güzelliği kadar olay evlilikleri ile de anılan ve önceki gün bir otel odasında ölü bulunan eski Playboy güzeli Anna Nicole Smith, hem yaşantısıyla hemde ölüm şekliyle, hayran olup izinden gittigi Marilyn Monroe'yu hatırlattı

Skandallarıyla, seksi fizigiyle ve kendisinden 63 yaş büyük bir zenginle yaptığı tartışmalı evlilikle adından söz ettiren eski Playboy güzeli 39 yaşındaki Anna Nicole Smith, önceki gün otel odasında ölü bulundu. Florida eyaletinin Miami kentindeki bir otel odasında yerde yatarken bulunduktan hemen sonra hastaneye götürülen ve kalbine elektroşok yapılan Smith tüm çabalara ragmen kurtarılamadı.
Bugüne kadar miras ve velayet davalarıyla adı hep manşetlerde geçen Anna Nicole Smith, ölümüyle de ardında cevap bekleyen birçok soru işareti bıraktı. Yıldıza yakın bir kaynak, Smith'in çocuklar için satılan bir sakinleştirici aldığını, ancak kusmaya başladıgını ve kendi kusmugunda bogularak can verdigini ileri sürdü. Sarışın güzelin uyuşturucu ve alkol bağımlısı oldugu ve aşırı dozdan hayatını kaybetmiş olabileceği de iddialar arasında.Kesin ölüm nedeni ise kısa süre içinde açıklanacak otopsi sonucunda anlaşılacak.
BABASI KÜÇÜKKEN GİTTİ
Kendinden 63 yaş büyük petrol zengini J:Howar Marshall ile evliliği üzerine "zengin avcısı" denilen Smith'in otelden çıkarılırken çekilen son görüntüleri ise şimdiden satıldı.Smith'in otelden çıkarken çekilen görüntülerinin hakları elinde bulunduran Splash News and Picture Agency, fotografları 500 bin dolara sattı.
Anna Nicole Smith'in çocuklugu da hayli çalkantılı gecti. 1967 yılında Teksas'da dünyaya gelen eski Playboy güzeli, babasının ilk evliliginden olan 2 üvey kardeşiyle beraber büyüdü. Babasu, Nicole henüz küçük bir çocukken evi terk edince, annesi ve teyzesi tarafından büyütüldü. 1985 yılında oyuncu Bill Smith ile ilk evliligini yapan Anna Nicole'ün bu evlilikten Daniel adında bir de oğlu dünyaya geldi.
Ancak evlilik sadece iki yıl sürdü ve çift 1987 yılında boşandı. Boşandıktan sonra çeşitlistriptiz barlarda üstsüz şovlar yapmaya başlayan Anna Nicole Smith, 1994'te ikinci evliliğini yapacagı milyarder J. Howard Marshall ile de bu barlardan birinde tanıştı. Playboy'a ilk pozunu 1992 yılında veren ANna Nicole Smith, komedi filmi serisi "Çıplak Silah"ın üçüncü filminde ve bir aksiyon filmi olan To The Limit gibi filmlerde de oyuncu olarak boy gösterdi.
ANNESİNİN İDDİASI
Anne Nicole Smith'İn annesi Virgie Arthur,kızının aşırı miktarda sakinleştirici kullanımı yüzünden öldüğünü söyledi.Virgie Arthur, yaptığı açıklamada "Onun çok fazla müsekkin aldığı için öldüğünü sanıyorum tıpkı Daniel gibi" dedi.
SEDYEDEKİ SON FOTOĞRAFA 500 BİN DOLAR
Anna Nicole Smith'inceset torbasına konulmuş otelden çıkarılırken çekilen yüzü gözükmeyen sedyedeki son fotoğrafı 500 bin dolara satılan Smith hayranı oldugu Monroe ile aynı kaderi paylaştı.
Uyuşturucu Kurbanımı
OTELDE ölü bulunan 39 yaşındaki eski playboy güzeli aşırı doz kurbanı oldugu iddia edildi.
5 ay önce oğlu öldü
SARIŞIN güzel, hayatının en büyük acılarından birini geçen eylül ayında ilk evliliğinden olan oğlunu kabettiğinde yaşadı. Bir garson iken tanışıp 17 yaşındayken evlendigi Billy Smith'ten olan oğlu Daniel annesinin yaptığı talk-shov programında ve bazı filmlerde küçük roller üstlendi. Ancak eylül ayında ikinci bebeğini doguran Anna Nicole oğlunu ziyaret için, yattıgı hastaneye gittiginde bir odada oğlunun cesediyle karşılaştı. Ölüm nedeni olarak depresyon ilaçlarının "dozunun kaçmış olabilecegi" gösterildi.

1 Yorum Yapin:

Adsız dedi ki...

o kdına acıorum... bölelerine kşar diip gçerler ama bazen hyat szi bşka yerlre sürkleyeblio...

Kitap yazsam alirmisiniz

Her Hakki Sacmalarima Ve Yalnizligima Aittir.... Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gelin bi cayimizi icin

Bu Blogda Ara